Monday, July 18, 2016

Υοθετημένο Doberman σώζει τη ζωή του 17 μηνών κοριτσιού της οικογένειας


Η Catherine Svilicic παρακολουθεί την 17 μηνών κόρη της να παίζει στην αυλή
του σπιτιού της με το πρόσφατα υοθετημένο σκύλο τους. Ξαφνικά, βλέπει το Doberman να έχει επιθετική συμπεριφορά προς τη μικρή Charlotte, να της γαβγίζει και στην συνέχεια να την αρπάζει και να την ρίχνει πιο πέρα. Πανικόβλητη η Catherine τρέχει προς το μικρό κοριτσάκι και καταλαβαίνει τι στ' αλήθεια συμβαίνει! Ένα δηλητηριώδες φίδι βρίσκεται στο σημείο ακριβώς που καθόταν η μικρή Charlotte, ενώ το Doberman τους στεκόταν μεταξύ της μικρής και του φιδιού σε μια προσπάθεια να την προστατέψει. Το κοριτσάκι γλύτωσε από το θανατηφόρο δάγκωμα, ωστόσο το φίδι κατάφερε να δαγκώσει τον σκύλο.

Αρχικά, ο σκύλος καταρρέει μπροστά στα μάτια της μητέρας. Τελικά όμως καταφέρνει να κρατηθεί στη ζωή λόγω της έγκαιρης θεραπείας που του δώθηκε (αντίδοτο).
Το γενναίο Doberman, Khan, είχε υοθετηθεί από την οικογένεια 4 μέρες πριν, αφού είχε εγκαταληφθεί σε άθλια κατάσταση. Ο σκύλος όμως φρόντισε να ανταποδώσει τη δεύτερη ευκαιρία στην ζωή που του χάρισε η οικογένεια της Catherine Svilicic, σώζοντας τη ζωή της μικρής Charlotte.

0 comments:

Post a Comment